Infopunt Vlaardingen
11
AUG

Zomerterras: Jump Cut

Zondag 11 augustus

Tess et les Moutons

Zomerweidepodium

Silver Pockets Full

Zomerweidepodium

Jump Cut

Veld

CQMD

Zomerweidepodium

Jump Cut

In een magisch en filmisch decor, dat zo uit een droomwereld lijkt te komen, trakteert het acrobaten- en circusduo Raphael Herault en Summer Hubbard je op een indrukwekkende choreografie en knap staaltje acrobatiek. Laat je betoveren door dit duo met hun spannende capriolen op een enorm (trampoline)bankstel, hangend aan een gigantische straatlantaarn en rondrijdend op een elektrische trein. Een méér dan verbazingwekkend optreden dat een beroep doet op de fantasie van jong en oud én van alle kanten – dus 360° - te bekijken is!

De Franse Raphael Herault en Amerikaanse Summer Hubbard ontmoetten elkaar bij Cirque du Soleil, waar zij allebei als acrobaat aan verbonden waren. Ze vonden elkaar in hun gedeelde passie voor cinema en ontdekten dat de kunstvormen circus en cinema elkaar perfect kunnen aanvullen en vooral versterken. Al gauw was hun (inmiddels in België gevestigde) gezelschap Double Take – Cinematic Circus een feit, waarmee ze de afgelopen jaren een breed scala aan circusfilms, -acts en -shows hebben gemaakt.

THEATER OP HET ZOMERTERRAS

De Stadsgehoorzaal presenteert in samenwerking met het Zomerterras iedere Zomerterraszondag om 14:30 uur een avontuurlijke en prikkelende theateract voor de hele familie! Van vrolijk tot muzikaal, van grappig tot spectaculair en van ontroerend tot spannend. Kom gezellig langs en laat je op het festivalterrein verrassen door de magie van theater!

Meer in Augustus

Jean Jacques Op Het Stadsstrand
Stadsstrand
Matinee Live
Westhavenplaats
Molly Parden Op Het Stadsstrand
De Kroepoekfabriek

Deel deze pagina

Meer zoals Zomerterras: Jump Cut

Speciaal voor jou