Infopunt Vlaardingen
11
AUG

Spinningevent op het Zomerterras

Spinningevent: spinnen voor het goede doel

Op zondag 11 augustus gaan we spinnen voor het goede doel! Het Zomerterras is op zondag 11 augustus in Franse stemming, omdat de Tour de France Femmes op maandag 12 augustus langskomt. Daarom gaan we op deze mooie zondag met zo veel mogelijk Vlaardingers spinnen voor het goede doel!

Inschrijven

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om je in te schrijven en een plaats op een fiets te bemachtigen. Het inschrijven kost 84 euro per fiets. Hiervan gaat gaat meer dan 60 euro naar Vechten met de Meiden! De rest van het geld wordt gebruikt voor de organisatie, de huur van de fietsen en andere kosten die het spinningevent met zich mee brengt.

Schrijf je nu in om deel te nemen aan het spinning event via het aanmeldformulier.

Waarom 84?

In 1984 behaalde Vlaardingse topwielrenster Connie Meijer de gele trui in de Tour de France Femmes. Om haar te eren hebben we gekozen voor dit symbolische bedrag.

Goede doel: Vechten met de Meiden

Vechten met de meiden, VMDM, is een stichting die zich inzet voor niet-sportende meiden tussen de 12 en 15 jaar in Vlaardingen West. Het doel van deze stichting is om bij te dragen aan het verbeteren en voorkomen van een negatieve ontwikkeling, van de mentale- en fysieke gezondheid van de meiden. Meer informatie vind je op vechtenmetdemeiden.nl.

Wielermuseum Vlaardingen

Wielermuseum Vlaardingen, een pop-up museum over de wielerhistorie van Vlaardingen, is tot stand gekomen nadat bekend werd dat de Tour de France Femmes op 12 augustus 2024 door Vlaardingen zou trekken. Hierop zijn enthousiastelingen op initiatief van citymarketingorganisatie Vlaardingen Partners - bekend van Kom VlaarDINGEN Doen! - aan de slag gegaan om de hoogtepunten van de Vlaardingse wielrengeschiedenis ten toon te stellen aan het publiek. Het Wielermuseum Vlaardingen is op 11 en 12 augustus te zien op het Zomerterras in Oranjepark / ‘t Hof en verhuist daarna voor de rest van de zomer naar het Stadsstrand.

Meer info over het Pop-up Wielermuseum

Meer in Augustus

Jean Jacques Op Het Stadsstrand
Stadsstrand
Matinee Live
Westhavenplaats
Molly Parden Op Het Stadsstrand
De Kroepoekfabriek

Deel deze pagina

Meer zoals Spinningevent op het Zomerterras

Speciaal voor jou