Infopunt Vlaardingen
03
JUL

Netwerkborrel Diversiteit en Inclusie

Praat mee over diversiteitsensitief werken in het sociale domein!

In juni viert de hele wereld Pride Month. Een maand waarin onder andere seksuele gerichtheid en genderdiversiteit worden gevierd. Ook is tijdens de Pride Month aandacht voor gelijkheid voor en inclusie van LHBTI+ personen. Uit onderzoek blijkt dat een op de vijftien Nederlanders zich identificeert als LHBT persoon. Dit betekent dat in de gemeente Vlaardingen - met ruim 75.000 inwoners - zo'n 5.000 mensen zich identificeren als homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender. Al deze mensen verdienen gehoord en gesteund te worden. En daar kun jij als professional in het sociaal domein aan bijdragen!

Tijdens het interactieve Kennisatelier 'Praat mee over diversiteitsensitief werken in het sociale domein' gaan we eerst terug naar de basis. Wat betekenen genderdiversiteit en seksuele diversiteit? En hoe werk je als professional LHBTI+ sensitief binnen jouw organisatie? Deelnemers kunnen deze middag hun best practices met elkaar delen. We sluiten het Kennisatelier af met een netwerkborrel onder het genot van een hapje en drankje.

Dus, wil je graag LHBTI+ sensitief werken? Zit je met prangende vragen over genderdiversiteit en seksuele diversiteit? En heb je behoefte aan concrete handvatten waarmee je aan de slag kunt? Meld je dan gratis aan!

Meer in Juli

Bring your own meat BBQ
De brandweer
Olympiakos - KV Mechelen (CWO)
Sportcomplex svCWO
Rondje Melk
Rondje Melk

Deel deze pagina

Meer zoals Netwerkborrel Diversiteit en Inclusie

Speciaal voor jou