Infopunt Vlaardingen
21
JUN

Midzomerwandeling broekpolder

Kom je mee dwalen in de Broekpolder op een magische midzomeravond? De natuur is op haar hoogtepunt, het is een tijd van groei, bloei en overvloed. De perfecte tijd om kruiden te plukken, want de kruiden die je nu plukt, bevatten de meeste geneeskracht.

We maken een natuurbelevingswandeling waarbij kruidenheks Janneke van Ruijven een aantal magische kruiden zal behandelen die belangrijk zijn in deze tijd van het jaar, met Sint-Janskruid en Bijvoet in de hoofdrol.

Tijdens de wandeling worden de kruiden verzameld waar we vervolgens een kruidwis van zullen maken, een bosje magische kruiden die een jaar lang je huis zullen beschermen. Tot slot zullen we de kruidwis zegenen met de elementen.

Voor wie: Volwassenen (jongeren zijn ook welkom) Wanneer: Vrijdag 21 juni 2024 van 19.30-22.00 uur Locatie: De Broekpolder in Vlaardingen Eigen bijdrage: €33,- per persoon

In de week voor de wandeling ontvang je de laatste info & verzamel locatie per e-mail.

Heb je vorig jaar ook meegedaan met de wandeling en heb je je kruidwis nog? Geef je dan op voor de Groene Magie Cirkel waarbij we voorafgaand aan de wandeling een verbrandingsritueel zullen doen! Meer informatie vind je op www.hetdwaalspoor.nl of mail naar: info@hetdwaalspoor.nl

Meer in Juni

Blikopener: Gunmoll
De Kroepoekfabriek
De Vaart Op Het Stadsstrand - Gecanceld
Het Stadsstrand Vlaardingen
Parkzicht outdoor - Gecanceld
Surfplas/krabbeplas

Deel deze pagina