Infopunt Vlaardingen
18
OKT

Comedytunes

Op vrijdag 18 oktober komt Comedytunes naar De Kroepoekfabriek! Tijdens deze avond spelen Daan van der Hoeven, Emiel van der Logt, Klaas Prins op ons podium en wordt de avond aan elkaar gepraat door MC Wilko Terwijn. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen.

Comedytunes

De stand-up comedy shows van Comedytunes zijn zeer populair met twintig vaste locaties in Nederland. De regelmatig terugkerende line-up shows met verschillende comedians, de aanstekelijk en herkenbare huisstijl, de lekkere dikke volle zalen. Comedytunes is met ruim honderd shows per jaar een begrip geworden in de Nederlandse theaters en poppodia.

Kom eens langs! De maffe verhalen van comedians zorgen dat je automatisch endorfine en gelukshormonen gaat aanmaken. Na een avondje Comedytunes zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

Daan van der Hoeven

Daan staat als stand-up comedian bekend om zijn weergaloze improvisaties en vlijmscherpe interacties met het publiek. Als Daan komt spelen, komt hij ook echt spelen. Zijn crowdwork is ongeëvenaard en wordt door het publiek veelal geprezen. Daan is een getalenteerde comedian die een zaal keihard kan laten lachen ook over de moeilijk dingen in het leven. Dan ben je een echte kunstenaar.

Meer in Oktober

Wijncursus
Groenhart Wijn & Spijs
The Dutch Eagles - 20 Years On The Road (try-out)
De Stadsgehoorzaal
Hubris (ch)
De Kroepoekfabriek

Deel deze pagina