Infopunt Vlaardingen
05
OKT

Hubris (ch)

Op zaterdag 5 oktober staat hubris in De Kroepoekfabriek! Deze Zwitserse post-rock band brengt een experimentele sound met elektronische atmosferen en elementen uit de progressieve- en metal-scene.

hubris. is een post-rock band, afkomstig uit het Zwitserse Fribourg. De muziek van dit instrumentale kwartet is het best te omschrijven als een combinatie van experimentele post-rock, elektronische atmosferen en elementen uit de progressieve- en metal-scene. De band haalt inspiratie uit bands als This Will Destroy You, Long Distance Calling, Jon Hopkins, Woodkid en The Contortionist.

hubris. werd in 2014 opgericht. Tot op de dag van vandaag heeft de band vier albums uitgebracht; Emersion (2015), Apocryphal Gravity (2017), Metempsychosis (2020) en het meest recente album The One Above (2023). Met haar muziek weet de band bijna een miljoen luisteraars te bereiken. Het derde album dat de band uitbracht, Metempsychosis, werd benoemd tot ‘best post-rock album of 2020’ door het onafhankelijke YouTube kanaal ‘WherePostRockDwells’.

Meer in Oktober

Wijncursus
Groenhart Wijn & Spijs
The Dutch Eagles - 20 Years On The Road (try-out)
De Stadsgehoorzaal
De Wannebiezz In Concert -
De Stadsgehoorzaal

Deel deze pagina