Infopunt Vlaardingen
28
JUL

Jazz In Town Festival Op Het Stadsstrand

Op zondag 28 juli is het Jazz in Town festival terug! De 3e editie vindt opnieuw plaats op het Stadsstrand van Vlaardingen. om 13:00 starten we met een zonnige zondagmiddag met verschillende soorten Jazz, zomerse cocktails en heerlijk eten. Onder andere .Multibeat en Maaike den Dunnen maken hun opwachting op het podium van Het Stadsstrand. Houd deze pagina en onze socials goed in de gaten voor de rest van het programma. Het festival is zoals altijd gratis toegankelijk!

.Multibeat

.Multibeat weet naadloos Jazz, RnB en Beats met elkaar te verbinden. Dit producerscollectief is sterk geïnspireerd door de UK-Jazz wave, en probeert daarmee jazz en hiphop dichter bij elkaar te krijgen in Nederland. Het Utrechtse trio, bestaande uit Boudewijn Pleij (toetsen), Thijs van Zutphen (bas) en Aron Smit (drums) heeft afgelopen april het album ‘Channel Island’ uitgebracht, met veel vocale features: onder andere Pete Philly, GINGE, Kay Slice, Joya Mooi, Melle Jutte, Leonard Luka en Tennishu (Butcher Brown) zijn op het album te horen. Door deze vele samenwerkingen blijft .Multibeat zichzelf op hoog tempo doorontwikkelen, maar de nummers klinken altijd als .Multibeat!

Voor fans van: Anderson .Paak, Robert Glasper & BADBADNOTGOOD

Maaike den Dunnen

Met piano, synthesizer en zang raakt jazz-singer/songwriter Maaike den Dunnen de luisteraar daar waar het pijn doet. Met breekbare en sterke songs doet zijn de luisteraar denken aan een moderne Carole King. Als zangeres en bandleider nam Den Dunnen al 2 succesvolle albums op. Ze ontving lovende recensies en stond daarmee o.a. op North Sea Jazz Festival, Jazzclub Unterfahrt, Ubud Village Jazz Festival & Bird’s Eye Jazzclub Basel. Haar nieuwste release is een soloproject, geïnspireerd door de pandemie. ‘Practicing Solitude’ is een visuele EP die in één take is opgenomen. De intieme setting vestigt alle aandacht op de song, de tekst en de emotie, en is voor haar daarom de meest authentieke manier om het publiek te raken.

Voor fans van: Dena DeRose & Carole King  

Over Jazz in Town

Dit concert is onderdeel van de concertreeks Jazz in Town, een samenwerking tussen poppodium De Kroepoekfabriek, de Stadsgehoorzaal en een drietal gastprogrammeurs uit de stad: Olaf Blaauw, Leo van der Helm en Jurre Nijman. Met de concertreeks komt een rijk palet aan verschillende jazzgeluiden aan bod met als doel de meest magische jazz en op jazz geïnspireerde muziek naar Vlaardingen te halen. Van intiem en ingetogen tot groots en meeslepend. Laat je tijdens Jazz in Town verrassen door de jazzlegendes van nu en van de toekomst!

Meer in Juli

Bring your own meat BBQ
De brandweer
Olympiakos - KV Mechelen (CWO)
Sportcomplex svCWO
Rondje Melk
Rondje Melk

Deel deze pagina

Meer zoals Jazz In Town Festival Op Het Stadsstrand

Speciaal voor jou