Infopunt Vlaardingen
16
JUN

Punken Voor Per

Op zondag 16 juni wordt er een benefietconcert georganiseerd voor de Vlaardingse Muziekfabriek. Helaas is er een minder vrolijke reden voor dit samenkomen; afgelopen december is Perry Solleveld overleden. Perry was oprichter van de Muziekfabriek en runde deze organisatie tot aan zijn dood. Muzikanten en bekenden van de Muziekfabriek organiseren op 16 juni ‘Punken voor Per’ om geld in te zamelen voor het Vlaardingse oefenruimtecomplex. Demolition 4 en BCP komen eenmalig weer bij elkaar en spelen deze middag oldschool punk. DJ Okkie draait de avond aan elkaar, dus neem vooral een plaat mee die je aan Perry doet denken!

Muziekfabriek Dit concert is een benefiet voor de Muziekfabriek, georganiseerd door de bands op de line-up. Het belangrijke oefenruimtecomplex in Vlaardingen verkeert helaas in wat zwaarder weer: het pand kan wel een opknapbeurt gebruiken en er is apparatuur dat gerepareerd moet worden. De partner van Per, Jeannet, trekt de kar momenteel in haar eentje. De muzikanten achter dit benefiet geven haar graag een steuntje in de rug. De opbrengst van de ticketverkoop gaat daarom naar de Muziekfabriek!

Programma Perry, door zijn vrienden omschreven als ‘De drummende gigant’, speelde onder andere in BCP en Demolition 4, de bands die op het affiche van dit benefietconcert staan. Demolition 4 mixt al sinds 1984 oldschool punk met rock ’n roll, en BCP speelde in de jaren-90 ‘potpourri-punk’. Daarnaast draait Okkie Vijfwinkel de middag aan elkaar, en hij draait platen die je aan Perry doen denken. Neem vooral zelf een plaat mee, dan draait hij een track en zet je op de foto met de hoes. Naast een tof concert biedt je kaartje je ook een kans op vinyl van Demolition 4 en cd’s van BCP, die worden tijdens het benefietconcert verloot!

Meer in Juni

Blikopener: Gunmoll
De Kroepoekfabriek
De Vaart Op Het Stadsstrand - Gecanceld
Het Stadsstrand Vlaardingen
Parkzicht outdoor - Gecanceld
Surfplas/krabbeplas

Deel deze pagina