Infopunt Vlaardingen
28
JUN

Rondleiding Stadhuis Vlaardingen

Deze zomer wordt als proef de gelegenheid geboden om het (oude) Vlaardingse Stadhuis te bezoeken.

De data en tijden zijn als volgt: -vrijdagavond 28 juni, aanvang 19:00 uur

-zaterdag 27 juli, aanvang 15:00 uur

-zaterdag 24 augustus, aanvang 14:00 uur

-zaterdag 14 september (Open Monumentendag), aanvang 13:00 uur en 14:00 uur.

Vooraf opgeven (t/m woensdag vóór de rondleiding!) is noodzakelijk. Er kunnen maximaal 20 personen mee, en vol = vol. Bij het opgeven is de naam, e-mail en telefoonnummer, en het aantal deelnemers uit het gezin nodig. De kosten bedragen € 2,- per deelnemer (voor het organiserende ServiceTeam Vlaardingen), gaarne bij de start contant en gepast te betalen. De rondleidingen worden gegeven door stadsgidsen van het ServiceTeam en duren ongeveer een uur.

Elke deelnemer dient zich bij aanvang bij de receptie in de hal te identificeren met paspoort, identiteits- of rijbewijs. We verzamelen ca. 10 minuten voor aanvang voor het stadhuis op de Markt, en ook kinderen (vanaf ca. 8 jaar en onder begeleiding) kunnen aan de rondleiding deelnemen. Vanwege alle trappen is een redelijke lichamelijke conditie noodzakelijk.

Opgave alleen mogelijk via de website: www.serviceteam-vlaardingen.nl/agenda Voor evt. vragen: info@serviceteam-vlaardingen.nl Na afloop van deze serie wordt er geëvalueerd en bepaald of er méér rondleidingen zullen komen.

Deel deze pagina

Meer zoals Rondleiding Stadhuis Vlaardingen

Speciaal voor jou