Infopunt Vlaardingen
20
SEP

Kraanconcerten Klassiek

Programma

Young Talent Orchestra

Getalenteerde leerlingen van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut en Codarts Lyceum.

Stringfever

Een Engels vioolkwartet dat inmiddels mondiaal furore maakt.

De openluchtconcerten uit 2023 in het prachtige decor van de Oude Haven kunnen rekenen op een groots vervolg! Laat je verrassen door een variatie aan muziekstijlen rond de Stadskraan in Vlaardingen.

De muzikale avond begint om 20:00 uur met het Young Talent Orchestra uit Rotterdam. Getalenteerde leerlingen van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut en Codarts Lyceum vormen samen een professioneel symfonieorkest en presenteren onder meer wereldberoemde filmmuziek. Saillant detail: op dit moment is de top 200 filmmuziek heel populair en een grote bron van inspiratie voor het jeugdige orkest, zoals de meeslepende muziek van Ennio Morricone.

Om 22:00 uur staat Stringfever op het podium. Een Engels vioolkwartet (akoestisch en elektrisch) dat inmiddels mondiaal furore maakt, mede gelet op hun wereldtournee in 2023. Zij brengen een gevarieerd eigen programma ten gehore, deels gebaseerd op bekende filmmuziek.

Speelduur: Van 20:00 tot 23:00 uur

Meer in September

ChiliConCarneval
Stadsstrand Vlaardingen
Ray Klaassens - Groeipijn
De Stadsgehoorzaal
Vroeg Pieken
De Kroepoekfabriek

Deel deze pagina