Infopunt Vlaardingen
28
JUL

Rondleiding Voedselbos Vlaardingen

Rondleidingen Wil je meer weten over het hoe en waarom van voedselbossen en over Voedselbos Vlaardingen? Ga dan een keer mee met een rondleiding. In 2024 organiseren we op de laatste zondag van de maand een rondleiding op basis van waardebepaling achteraf. Je bepaalt na afloop wat je het waard vond en doneert dit bedrag aan de persoon die de rondleiding verzorgt. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de stichting Voedselbos Vlaardingen. Meld je wel van te voren aan. Omdat de belangstelling voor deze rondleidingen groot is, is het verstandig om je op tijd aan te melden. Dat kan tot en met de zaterdag voor de rondleiding via: rondleiding@voedselbosvlaardingen.nl Maar eerder is beter. Vermeld bij je aanmelding ook je telefoonnummer. Op de volgende data voor 2024 vinden de rondleidingen plaats. Deze beginnen alle om 15.00 uur met een duur van een uur tot anderhalf uur. 28 juli 2024 25 augustus 2024 29 september 2024 27 oktober 2024 24 november 2024 Bezoek op afspraak Ook is het mogelijk om met een groep op afspraak het Voedselbos Vlaardingen te bezoeken. Bezoek met een groep kan vanaf minimaal 8 personen. Het is ook mogelijk dat te combineren met een proeverij. Prijs op aanvraag. Een afspraak dient wel ruim van te voren gemaakt te worden. Voor informatie: rondleiding@voedselbosvlaardingen.nl 

Meer in Juli

Bring your own meat BBQ
De brandweer
Olympiakos - KV Mechelen (CWO)
Sportcomplex svCWO
Rondje Melk
Rondje Melk

Deel deze pagina

Meer zoals Rondleiding Voedselbos Vlaardingen

Speciaal voor jou