De Urban Haring Run is een bijzondere en sportieve run door de karakteristieke gebouwen van de Haringstad, waarbij er in de gebouwen een beleving of inspiratie te vinden is. De 4e editie van de Urban Haring Run & Fit Festival vindt plaats op zondag 30 juni 2024. Ben je geen runner dan ben je ook van harte welkom op ons Urban Fit Festival. Uiterlijke inschrijfdatum om een startnummer thuis gestuurd te krijgen is 15 juni 21.00 uur. Mocht je na 15 juni toch nog een ticket willen bemachtigen, neem dan contact op met het ticketteam via ticketing@urbanharingrun.nl  Het startnummer kan in laatste geval worden opgehaald bij de inschrijfbalie/servicepunt op de dag van het evenement. Koop nu je tickets! Meer informatie vind je op www.urbanharingrun.nl

Deel deze pagina

Meer zoals Urban Haring Run

Speciaal voor jou