Infopunt Vlaardingen
29
JUN

Vlaardings Bierfestival

Na de succesvolle editie van 2022 organiseert de Vlaardingse Bierbrouwerij op zaterdag 29 juni voor de tweede keer het Vlaardings Bierfestival. Op de binnenplaats van de brouwerij presenteren 4 brouwerijen hun bieren. Brouwerij Vet & Lazy (Rotterdam), Brouwerij Ebontree (Dordrecht), Brouwerij Zwol (’s-Gravenzande) en de Vlaardingse Bierbrouwerij Natuurlijk is er ook verse haring en live muziek door de Bluegrass Bastards uit Delft en Beau Geste uit Vlaardingen. Tickets kosten Eur. 15,00 (+ Eur. 1,00 administratiekosten) hiervoor krijg je 4 munten en een Vlaardings Bierfestival proefglas. Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij. Vlaardings Bierfestival Zaterdag 29 juni 12.00 – 18.00 uur Vulcaan Brouwerij, Oosthavenkade 90-92 Vlaardingen

Deel deze pagina

Meer zoals Vlaardings Bierfestival

Speciaal voor jou