Infopunt Vlaardingen
29
JUN

Open Golfdag Golfbaan Schinkelshoek

Maak kennis met GOLF! Op Golfbaan Schinkelshoek kun je regelmatig GRATIS kennismaken met de golfsport! Tijdens onze open dagen kun je terecht voor informatie over onze golflessen en zijn de oefenfaciliteiten beschikbaar om het spel te proberen. Wil je echt ervaren wat het golfspel inhoudt, doe dan mee met een kennismakingsles. Tijdens deze les van één uur leer je de basistechnieken van de golfsport. Golfervaring nodig? Nee. Enthousiasme? Ja! INSCHRIJVEN?   Wil je aanwezig zijn, of ken je iemand die erbij moet zijn? Via de online voor registratie kun je jezelf of iemand anders aanmelden om deel te nemen aan de kennismakingsles. Golf is het leukst als je samen met anderen de baan in gaat. Dit geldt ook voor de open golfdagen. Daag daarom je beste vriend, collega of gewoon je baas uit en doe samen mee! https://www.golfbaanschinkelshoek.nl/inschrijven/kennismakingsles/ 

Deel deze pagina

Meer zoals Open Golfdag Golfbaan Schinkelshoek

Speciaal voor jou