Infopunt Vlaardingen
29
JUN

Dancing party 30+

Heb jij zin om met leeftijdsgenoten helemaal los te gaan? Prikkewater organiseert een 30+ Dancing Party tijdens het Haring- en Bierfestival in Vlaardingen. Beleef een gezellige party voor iedereen die dertig jaar of ouder is, die wil uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat wil drinken. De DJ’s draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn verzoekjes ook van harte welkom. Kom jij ook?  ZATERDAG 29 JUNI 2024 WAAR: PRIKKEWATER PRIJS: NU KORTING IN VOORVERKOOP € 12,50 (deze korting geldt tot en met maandag 24 juni) Party voor iedereen vanaf 30 jaar Muziek uit de 70's | 80's | 90's | 00's | 10's & NOW Een feest met uitsluitend hits en leuke mensen. Relaxed en gezellig uitgaan met leeftijdsgenoten. www.dancing-party.nl/vlaardingen/  www.facebook.com/30plusDancingParty 

Meer in Juni

Blikopener: Gunmoll
De Kroepoekfabriek
De Vaart Op Het Stadsstrand - Gecanceld
Het Stadsstrand Vlaardingen
Parkzicht outdoor - Gecanceld
Surfplas/krabbeplas

Deel deze pagina