Infopunt Vlaardingen
28
JUN

The Night Flight

The Night Flight bestaat uit 9 jonge topmuzikanten; 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek. 

HIGH ENERGY FEESTBAND | THE NIGHT FLIGHT

The Night Flight is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups uitgegroeid tot een van de beste Coverbands van Nederlandse. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk avond te bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events. 

REPERTOIRE

Het repertoire is erg breed variërend van Kneiter Vette ROCK, 90’s, 00’s, HOUSE, EDM, hedendaagse hits, floorfillers, HipHop en de beste Nederlandstalige meezingers, die worden samengesmolten tot een sensationele show waar veel ruimte is voor improvisatie! 

FEESTGARANTIE

Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet The Night Flight dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen live-muziek. Spontane improvisaties, gastoptredens en heel veel interactie met het publiek zijn ingrediënten waarmee The Night Flight elk event op zijn kop zet. The Night Flight

Deel deze pagina

Meer zoals The Night Flight

Speciaal voor jou