Infopunt Vlaardingen
08
SEP

ChiliConCarneval

Op 8 September zal de 5e editie van het ChiliConCarneval plaatsvinden op onze inmiddels vertrouwde stek; het Stadsstrand in Vlaardingen. We beloven er weer een mooi feestje van te maken!

Het ChiliConCarneval is een kookwedstrijd met een ongekend gezellige sfeer, heerlijk eten en muziek. Het ChiliConCarneval is met recht een pittige competitie, de deelnemende koks zijn het jaar rond bezig om hun chili’s te perfectioneren en daarmee de hoofdprijs in de wacht te slepen.

Die hoofdprijs wordt door de bezoeker bepaald, met een stembiljet kan je alle deelnemende chili’s proeven en je top 3 bepalen. Neem een kijkje in onze “hall of fame” voor een mooi beeld van onze voorgaande winnaars!

We organiseren deze editie uiteraard weer ten goede van ons goede doel. Ook dit jaar willen we zoveel mogelijk geld ophalen ten behoeve van het Campagneteam Huntington. Het doel is om hoopvolle onderzoekslijnen te financieren die zich richten op een medicijn voor de ziekte van Huntington. Dit is een redelijk onbekende ziekte met symptomen die het beste te omschrijven zijn als een combinatie van Alzheimer, Parkinson en ALS. De ziekte is nu helaas nog niet te genezen.

Wil je dit jaar ook meedoen? Schrijf je dan in via de inschrijfpagina of stuur een mailtje naar chiliconcarneval@gmail.com voor meer informatie. Tot 8 September! Dennis & Wendy

Meer in September

Ray Klaassens - Groeipijn
De Stadsgehoorzaal
Vroeg Pieken
De Kroepoekfabriek
Rondje Zoet en Zout
Vlaardingen, Maassluis en Midden-Delfland

Deel deze pagina