Infopunt Vlaardingen

Historisch arrangement met overnachting voor 2 personen

Een compleet historisch arrangement waarin je wordt ondergedompeld in de Vlaardingse historie. Je start de dag met een heerlijke wandeling door het historische centrum van Vlaardingen. Onze vriendelijke en zeer gespecialiseerde stadsgidsen leiden u langs de hoogtepunten van het Vlaardingse centrum en vertellen over de rijke visserij historie van Vlaardingen.

De wandeling eindigt bij het charmante authentieke eetcafé Stam, gelegen direct naast het Vlaardingse stadshuis. Hier kunt u genieten van een heerlijk 3-gangendiner dat wekelijks door de chefs wordt samengesteld uit verse ingrediënten.

Na het diner kunt u op uw gemak een avondwandeling maken langs de jachthaven en boulevard aan de Nieuwe Maas, richting het aan het water gelegen Delta Hotel, waar u zult overnachten in een schitterende kamer met uitzicht over het water.

Boeken

Historisch arrangement met overnachting voor 2 personen

Historische Stadswandeling

Uw reservering betreft een optie en is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze (vrijwillige) stadsgidsen.

Bekijk details

Weekmenu 3-gangen eetcafé Stam

Iedere week verzint onze chef een nieuw 3-gangenweekmenu

Bekijk details

Hotelovernachting in het Delta Hotel aan de waterzijde

De prijzen zijn per kamer, inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. Deze boeking is onder voorbehoud en afhankelijk van de beschikbaarheid. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestiging van uw boeking.

Bekijk details

Totaal

€ 232,00
Incl. BTW

Op de kaart

Deel deze pagina

Meer zoals Historisch arrangement met overnachting voor 2 personen

Speciaal voor jou